Gemeente Haren

VVV Haren gaat door

Winkel Raadhuisplein heropend

05/06/2008

Het was een spannende week voor de - vrijwillige - medewerkers van de VVV in Haren. Afgelopen week werd gewerkt naar een doorstart van het VVV kantoor in Haren. Dat is nu mogelijk geworden door een agentschap te worden van Marketing Groningen waardoor het kantoor het VVV logo mag blijven voeren.

Anje Toxopeus overhandigt de sleutel aan Brenda Outshoord

Gemeente, VVV en ondernemers van Haren, verenigd in het Toeristisch Platform Haren (TPH) zochten naar een mogelijkheid het VVV kantoor in Haren te behouden. Met het faillissement van VVV Drenthe Plus was dat onzeker geworden.

Afgelopen week werd echter gewerkt naar een doorstart van het VVV kantoor in Haren. Dat is nu mogelijk geworden door een agentschap te worden van Marketing Groningen waardoor het kantoor het VVV logo mag blijven voeren.

Organisatorisch moest er ook het een en ander gebeuren. De plaatselijke VVV wordt binnenkort omgezet in een stichting en het kantoor zal worden aangestuurd door een stichtingsbestuur. Afgelopen vrijdag overhandigde wethouder Anje Toxpopeus symbolisch de sleutel van het kantoor aan de eerste voorzitter van de stichting, Brenda Ousthoorn van jachthaven Zuidwesthoek aan het Paterswoldsemeer.

Brenda en bestuurslid Cees Boele openen samen het kantoor.