Ingezonden persbericht

ASBIS NL, breidt uit!

Amsterdam, 4 juni 2008 ­

Asbis NL is onderdeel van de ASBIS Enterprses Limited Group. Het laatste jaar is Asbis NL uitgegroeid tot een belangrijk distributiecentrum van IT Componenten en Consumer Electronics voor de Benelux. De centrale ligging van het magazijn van ASBIS NL op Schiphol en de goede contacten van het ASBIS NL team met de resellers en retaillers in de Benelux, heeft er toe geleid dat men ASBIS NL niet alleen ziet als fabrikant van de eigen merken Prestigio en Canyon, maar ook als distributeur van vele A-merken.

Door de toenemende vraag van resellers en retailers heeft ASBIS NL besloten om het de te leveren A-merken fors uit te breiden. Het is dan ook vanaf heden mogelijk om de volgende merken direct vanuit magazijn te leveren aan resellers en retailers.

Asus, Maxtor, Liteon, Prestigio, Kingston, Kingmax, Intel, In win, Hewlett Packard, MSI, Canyon, Asrock, Western Digital, Microsoft, Aopen, Patriot, AMD, Transcend, Pioneer, Seagate, Sapphire, Coolermaster, Samsung, Brother, Logitech

ASBIS NL maakt gebruik van een zeer uitgebreide internet site, waarop de reseller o.a. direct de beschikbaarheid kan controleren, specificaties kan downloaden, prijzen kan controleren en online een bestelling kan opgeven. Daarnaast brengt ASBIS NL elke maand een digitale nieuwsbrief uit met de nieuwste producten en bijzonderheden. Verder volgt er wekelijks een digitale Nieuwsflits met zeer scherpe aanbiedingen of speciale Acties waaronder de huidige "EK Knallers Aktie", uiteraard alleen voor resellers en retailers.

Over ASBIS NL

ASBIS Enterprises Limited Group is een wereldwijd opererende distributeur van ICT en CE producten en componenten en heeft haar hoofdkantoor op Cyprus. Naast de distributie van ICT en CE producten en componenten heeft ASBIS twee eigen merken; Prestigio en Canyon. De beide merken dekken intussen alle segmenten in CE en ICT af met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

ASBIS is in ruim 26 landen vertegenwoordigd, waaronder in Nederland. Onder de naam Asbis Europe is de Nederlandse vestiging tevens verantwoordelijk voor de distributie voor de West Europese markt. De verkoop van de beide eigen merken geschied alleen via wederverkopers.

Voor meer informatie: www.asbisnl.com - www.canyon-tech.com ­ www.prestigio.com