Ingezonden persbericht

DBS benoemt Rob Wijnands tot HRM Consultant

Amersfoort, 5 juni 2008 - DBS, ontwikkelaar van software voor o.a. personeelsadministraties en salarisverwerking, benoemt Rob Wijnands (37) tot HRM Consultant. In zijn nieuwe functie is Wijnands verantwoordelijk voor het implementeren van HRM-modules bij klanten in verschillende branches.

Daarnaast houdt hij zich bezig met zowel presales- als aftersalesactiviteiten. Tevens adviseert Wijnands klanten hoe zij de mogelijkheden van DBS Talent & Salaris optimaal kunnen benutten voor de realisatie van hun HR-beleid. Met name het relatief nieuwe en meest innoverende onderdeel, e-HRM, zal gezien zijn succes veel aandacht krijgen. Wijnands maakt deel uit van het ervaren DBS-consultancyteam.

Voordat Wijnands bij DBS aan de slag ging, werkte hij in diverse functies bij AND International Publishers N.V., Krijco B.V., SynQues International B.V. en Sohuman B.V. De laatste vier jaar was Wijnands zelfstandig ondernemer.

"Na een aantal jaar zelfstandig ondernemer te zijn geweest, heb ik bewust opnieuw gekozen voor het HRM-vak. Maar nu vanuit een andere invalshoek", zegt Wijnands. "Ik houd me nu specifiek bezig met een denkrichting die bijdraagt aan meer rust, structuur, innovatie en kwaliteit op het gebied van HR. Deze insteek is sterk in opkomst. De nadruk ligt op het ontwikkelen van personen in tegenstelling tot de meer operationele processen. DBS is een organisatie met een visie waar ik mij volledig bij aansluit en waaraan ik graag een bijdrage lever."

Over DBS Talent & Salaris
Het personeels- en salarissysteem dat DBS heeft ontwikkeld, heet DBS Talent & Salaris. Het pakket kenmerkt zich door een grote flexibiliteit, waardoor de werking ervan op de wensen van iedere organisatie is af te stemmen. De flexibiliteit zorgt er ook voor dat DBS belangrijke wetswijzigingen (Wet verbetering Poortwachter, Wet Walvis) direct kan doorvoeren, zodat klanten altijd over een up-to-date systeem beschikken. DBS Talent & Salaris is bovendien zeer gebruiksvriendelijk, waardoor werknemers van bedrijven en organisaties snel met deze software overweg kunnen. De software is geïntegreerd met Microsoft Word, waardoor het maken van brieven en contracten zeer eenvoudig is. Overzichten van bijvoorbeeld ziekteverzuim, verlofregistratie en declaraties zijn eenvoudig uit te draaien.

Over DBS
DBS Business Solutions BV, gevestigd in Amersfoort, levert sinds 1994 personeels- en salarissystemen aan grote en middelgrote bedrijven en organisaties in Nederland. Inmiddels is het aantal organisaties dat gebruikmaakt van de software van DBS, gegroeid naar meer dan 1.000. Klanten zijn onder andere Carint, KLM Catering, SKIL, Thuiszorg Rotterdam en Woongroep Holland. DBS heeft 125 medewerkers. Voor meer informatie: www.dbs.nl.



Ingezonden persbericht