Aankondiging

De eerste editie van de MOAwards gaat van start en inschrijving is nog mogelijk tot 21 maart aanstaande. SPSS en de MOA zijn nog op zoek naar interessante innovatieve projecten die kans willen maken op een van de onderscheidingen. Wie sleept bijvoorbeeld dit jaar voor het eerst de prijs in de wacht van Feedback Innovatie Project van het Jaar?

Feedback Innovatie Project van het Jaar
Op 5 juni 2008 worden voor het eerst de MOAwards uitgereikt. SPSS, hoofdsponsor van deze awards, daagt alle organisaties en marktonderzoekbureaus uit om de jury te overtuigen dat zij aanspraak maken op het Feedback Innovatie Project van het Jaar. Deze prijs gaat naar degene die zich in het afgelopen jaar op een positieve, opvallende en innovatieve wijze heeft gepositioneerd met de inzet van feedback ter verbetering van bedrijfsprocessen. Awards die verder worden uitgereikt zijn: bureauonderzoeker van het jaar, bedrijfsonderzoeker van het jaar, het bureau van het jaar en de wetenschapsprijs 2008.

De winnaar van de bedrijfsonderzoeker van het jaar en de bureauonderzoeker van het jaar krijgen de TiasNimbas Executive Master of Marketing opleiding aangeboden, met een reis naar de Verenigde Staten, ter waarde van 27.000 euro.

Meld uzelf aan!
Uw informatie kunt u tot 21 maart aanstaande toesturen aan astridgobel@moaweb.nl of per post aan het MOA-bureau t.a.v. Astrid Göbel, Arlandaweg 92, 1043 EX Amsterdam. Uiteraard wordt alle informatie strikt vertrouwelijk behandeld. De jury zal op basis van de informatie organisaties nomineren. Medio mei maakt de jury bekend wie de genomineerden zijn voor het feedback innovatie project van het jaar 2008.

Datum indienen project: uiterlijk 21 maart 2008

Datum bekendmaking nominaties: mei 2008

MOAwards: 5 juni 2008

Locatie: de winnaars worden op 5 juni 2008 op het strand van Bloemendaal/Zandvoort bekend gemaakt

Website: http://www.moaweb.nl/moawards/het-innovatie-project-van-het-jaar

OCTANE PR

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 (0)40 266 11 30
Fax: +31 (0)40 235 46 01
Web: www.octanepr.com