Gemeente Borsele

Borsele Beweegt

Sportieve activiteiten

De komende maanden organiseert Borsele Beweegt weer een aantal sportieve activiteiten voor de jeugd en jongeren in de gemeente Borsele:

Donderdag 5 juni: Schoolsport Olympiade

De jaarlijkse Schoolsport Olympiade voor de leerlingen van groep 7 en 8 staat dit jaar in het teken van â hoe kan het ook anders! â de Olympische Spelen.
Evenals voorgaande jaren vindt de Schoolsport Olympiade ook dit jaar plaats op de sportvelden in âs-Gravenpolder. In totaal nemen 400 leerlingen van 17 verschillende basisscholen deel. Hoewel aan het einde van de dag mooie bekers worden uitgereikt, geldt ook hier: Meedoen is belangrijker dan winnen!

Donderdag 12+19 juni: Zwemspelendag

Ook dit jaar organiseert Borsele Beweegt weer twee âspetterendeâ sportdagen voor de leerlingen van groep 5 en 6. Beide sportdagen vinden plaats in zwembad Stelleplas te Heinkenszand. Naast spelletjes in het water, gaan de leerlingen ook op het land de sportieve strijd met elkaar aan.

Woensdag 13 augustus: Voorronden Zeeuws Kampioenschap Panna Knock Out

Na het succes van vorig jaar organiseren de gemeenten Vlissingen, Middelburg, Kapelle, Reimerswaal en Borsele ook dit jaar het Zeeuws Kampioenschap Panna Knock Out-voetbal. Voorafgaande aan het Zeeuws Kampioenschap organiseert elke gemeente voorronden. In Borsele vinden deze voorronden plaats op woensdag 13 augustus in Heinkenszand.
De beste voetballers en voetbalsters mogen een week later deelnemen aan het Zeeuws Kampioenschap, dat eveneens in Heinkenszand plaatsvindt!

Woensdag 20 augustus: Zeeuws Kampioenschap Panna Knock Out

Zoals hierboven reeds staat vermeld, vindt het Zeeuws Kampioenschap Panna Knock Out dit jaar plaats in Heinkenszand, om precies te zijn in sporthal De Stenge. De beste voetballers en voetbalsters uit de verschillende gemeenten strijden deze dag om het Zeeuwse Kampioenschap. Wie weet zijn tegenstander met slimme trucjes âte poortenâ? Daarnaast worden er nog vele andere activiteiten georganiseerd.
Panna