Gemeente Wijdemeren


Noordereinde gaat op de schop

De gemeente gaat het Noordereinde (tussen de Herenweg en de Stichtse Kade) reconstrueren. Op donderdag 5 juni bent u vanaf 19.30 uur van harte welkom in De Dobber om uw mening over het plan te geven.

Het gaat om het opnieuw aanleggen van ongeveer 1200 meter van het Noordereinde in s-Graveland met asfalt, trottoirs, parkeergelegenheden, bruggen, bomen en ander groen. Langs het eerste gedeelte van de Loodijk komen er nieuwe parkeervakken. Ook is het de bedoeling de maximale snelheid op sommige gedeelten te verlagen naar 30 km/ per uur. Het plan voor de inrichting is gemaakt samen met een klankbordgroep waarin een aantal aanwonenden en andere belanghebbenden zoals Natuurmonumenten zitting hebben.

Uw mening
Dit plan ligt voor inspraak ter inzage in het gemeentehuis (Rading 1) en in de bibliotheek aan de Tjalk in Nieuw Loosdrecht. U vindt het ook op deze website.

Pijltje Klik hier om naar het plan te gaan.

Als u opmerkingen heeft, kunt u uw zienswijze tot 10 juni 2008 schriftelijk indienen bij de gemeente Wijdemeren (postbus 41, 1243 ZG s-Graveland). U bent donderdag 5 juni vanaf 19.30 uur van harte welkom in De Dobber in Kortenhoef voor meer informatie over het plan en om uw mening te geven.
(29-05-2008)