Ingezonden persbericht


Persbericht

Doetinchem, 5 juni 2008

Vernieuwde website voor paardenliefhebbers

Op Horses.nl creëert de bezoeker zijn eigen paardenplek

Multimediale uitgever Reed Business heeft de nieuwssite www.horses.nl fors uitgebreid tot een multimediale, interactieve community van paardenliefhebbers.

De vernieuwde Horses.nl is vooral van de bezoekers zelf. Zij kunnen een eigen profiel en paardenplek aanmaken waar ze alles over hun paard kunnen posten (inclusief foto's en video's). Wie wil, kan honderden gegevens over zijn hobby en sport aan anderen presenteren, een blog starten en/of in contact treden met andere paardenliefhebbers.

Bezoekers die vragen hebben over onderwerpen als training, maneges of paardenvoeding kunnen terecht in een speciale vraagbaak. Zij bepalen zelf de thema's. Wie iets te koop wil aanbieden, plaatst zijn advertentie gratis in het onderdeel vraag-en-aanbod.

De vernieuwde website is zodoende een levendige community geworden voor en door paardenliefhebbers.

Daarnaast biedt Horses.nl veel nuttige informatie. Het is de plek waar paardenliefhebbers van alles kunnen leren, variërend van verzorging tot voeding en van medisch tot het rijden zelf. Binnenkort start Horses.nl met videolessen, die gepresenteerd worden door toppers in de paardensport.

Horses.nl blijft dagelijks het laatste nieuws over paardensport en fokkerij publiceren. Het nieuws en de achtergrondartikelen over ruiters, evenementen, technieken en de agenda worden verzorgd door de redacties van de Paardenkrant, het paardenmagazine Bit en Horses.nl.