Persbericht

RES Software opent kantoor in België

~ interAct distributeur voor RES Software in Belux ~

Brussel, 5 juni 2008 - RES Software heeft een kantoor geopend in Brussel. Deze opening vormt een belangrijke stap in de strategie van RES Software om verder uit te breiden binnen Europa. Daarnaast is Joris Schampaert aangesteld als Channel & Alliance Manager in welke rol hij verantwoordelijk is voor het uitbouwen van het kanaal.

RES Software is een Nederlandse leverancier van oplossingen die het beheer van Microsoft Windows®-omgevingen vereenvoudigen. De oplossingen van RES Software zorgen voor een aanzienlijke afname in complexiteit en kosten van het beheren van Microsoft Windows-omgevingen.

Daarnaast heeft RES Software onlangs een overeenkomst getekend met interAct, die de software-oplossingen distribueert in België en Luxemburg. Door deze samenwerking kan interAct haar partners oplossingen op het gebied van user workspace management en run book automation for Windows bieden. RES Software-oplossingen worden exclusief aangeboden door een wereldwijd netwerk van gecertificeerde partners.

De opening van het Belux-kantoor is belangrijk om onze groei te ondersteunen , aldus Hans Middelburg, Chief Executive Officer bij RES Software. User workspace management en run book automation binnen Windows®-omgevingen vormen wereldwijd, en dus ook in België, een zeer snel groeiende markt. Door lokaal aanwezig te zijn kunnen we meer aandacht geven aan onze channelpartners en eindgebruikers.

Ik ben erg blij met deze nieuwe uitdaging en kijk ernaar uit mijn bijdrage te mogen leveren aan de groei van RES , aldus Joris Schampaert, manager Channel & Alliances bij RES Software in Brussel. De opening van dit nieuwe kantoor en de samenwerking met InterAct vormen een mooie stap voorwaarts. InterAct spreekt onder andere de Citrix-community aan: daar voegen onze oplossingen waarde toe.

(295 woorden)