Socialistische Partij

Hoe maken we de gezellige Oosterparkwijk nóg beter?


05-06-2008 * De Oosterparkwijk is een gezellige wijk. Dat is één van de conclusies die we trekken uit de enquête die we de afgelopen maand gehouden in de Oosterparkwijk. Maar liefst 349 mensen hebben aan de enquête meegedaan.

Tevreden met groen, rust en sfeer in de wijk

Op vraag wat er goed is aan de Oosterparkwijk, werd de gezelligheid het meest genoemd. Ook de parken, de rust, de woningen en de sociale controle kwamen vaak terug als antwoord.

Klachten over de huizen, zwerfvuil en verkeer

We vroegen ook wat er niet goed gaat en aangepakt moet worden. Hierbij scoorde de toestand van de huizen het hoogst. Klachten zijn er over het onderhoud, de slechte isolatie en de gehorigheid. Andere veel genoemde zaken die aanpakt moeten worden zijn het zwerfvuil, het hard rijden in sommige straten en het tekort aan parkeerplaatsen. Weinig genoemd zijn problemen met overlast, en dat is iets om blij mee te zijn.

SP-Oosterparkwijkavond 12 juni.

We hebben de enquête gehouden om ons werk in de gemeenteraad beter te kunnen doen, en om samen met u te bekijken welke zaken het meest onze aandacht nodig hebben. We hebben daar nu een beeld van, en willen graag daarover met u in gesprek. We nodigen daarom iedereen die woont in de Oosterparkwijk uit voor de SP-Oosterparkwijkavond op donderdag 12 juni in Het Treslinghuis aan de Klaprooslaan. Leden van ons bestuur en onze raadsfractie overleggen dan graag met u over onze gezamenlijke inzet om het wonen in de Oosterparkwijk nog prettiger en gezelliger te maken. Graag tot ziens op 12 juni.

Donderdag 12 juni, 19.30 tot uiterlijk 21.30 uur
Treslinghuis, Klaprooslaan 120