Blauw New Media


---

MOAwards geven het vakgebied kleur

Rotterdam , 13 juni 2008

Op donderdag 5 juni j.l. vond de uitreiking van de MOAwards plaats op het strand van Bloemendaal. Het was voor het eerst in de geschiedenis dat de Markt Onderzoek Associatie (MOA) Awards uitreikten in vijf categorieën.

Blauw Research was genomineerd voor de titel Bureau van het Jaar 2007 en Blauwer Carmen Bogers voor Bureauonderzoeker van het Jaar 2007. Helaas viel Blauw niet in de prijzen. De eerste prijs in de categorie Bureau van het Jaar 2007 ging naar MetrixLab uit Rotterdam. Naast deze award waren er winnaars in de categorieën Bureauonderzoeker van het Jaar 2007, Bedrijfsonderzoeker van het Jaar, de Wetenschapsprijs en de Innovatieprijs. Blauw juicht de MOAwards van harte toe, zij geven het vakgebied kleur.

Noot voor de pers:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Caroline Nevens; +31 10 4000 988; Blauw Research BV

Over Blauw
Blauw Research B.V. is het snelst groeiend top 10 onderzoekbureau van Nederland. Ze ondersteunt bedrijven en instellingen bij het nemen van beslissingen die leiden tot verbeterde stakeholderrelaties, producten en diensten en inzet van middelen. Het bureau levert wezenlijke informatie en heldere inzichten op basis van gedegen onderzoek. Blauw Research staat voor betrokkenheid en originaliteit en is gedreven om haar opdrachtgevers vooruit te helpen. Ze is actief in diverse werkvelden, zoals Marketing, Communicatie, Media, Klant & Medewerkersrelaties en beleid in de publieke sector. In 2008 verwacht Blauw Research internationaal met 145 medewerkers een omzet van EUR 16 miljoen te hebben gerealiseerd.
« terug