Gemeente Eemnes

Persberichten

Maria Noskava verzorgt lunchconcert in Gemeentehuis Eemnes

De recent genationaliseerde pianiste werd gespot door de afdeling Burgerzaken van de Gemeente, zij was onmiddellijk bereid om naar het Gemeentehuis te komen en de door Cees Rinkel bezorgde piano uit te proberen. Binnen no time kwamen de ambtenaren op de klanken van haar bezielde muziek af, het was een welkome afwisseling voor de werkers in het half leegstaande gebouw.

Eemnes got talent, Maria Noskovan en Leon Lutterman zijn niet de enige talenten die medewerking verlenen aan het welslagen van de tijdelijke ontmoetingsplek De Geheime tuin. Een opeenvolgende rij van getalenteerde en bijzondere Eemnessers geeft invulling aan het lunchprogramma: op 12 juni komt Gerard Beentjes van de Literaire werkplaats met improvisaties en poëzie, op 19 juni vertelt Gert Bieshaar over het verborgen leven van de weidevogels in de Eemnesser polder, op 26 juni is Toon Wortel aanwezig en gaat daadwerkelijk aan de slag met de kunst van het houtsnijden, tevens toont hij een aantal fraai gesneden antieke wagendelen uit zijn privéverzameling. Op 3 juli sluit Paul Snoek de rij met sfeervolle luisterliedjes.

De tuin komt tot bloei! De lathyrus komt op er zitten komkommertjes aan de planten en de jonge sla staat er goed bij. Terwijl buiten de bulldozers hun werk doen, trakteren de werkers van de Geheime tuin U graag op een sfeervolle lunchpauze met gratis koffie, thee en programma en een tuin waar het goed toeven is! Laat deze kans niet voorbij gaan en kom lekker genieten.

(Gepubliceerd 04-06-2008)