Media alert

5 juni 2008

Siemens PLM Software en CADCenter België tekenen samenwerkingsovereenkomst

~ Partnerovereenkomst draagt bij aan groeistrategie om de verkoop van Solid Edge-producten te laten toenemen ~

Siemens PLM Software heeft een overeenkomst gesloten met CADCenter BVBA. CADCenter wordt de reseller van Siemens PLM Software in België. Ook in Nederland werkt de organisatie samen met CADCenter. Vanuit een nieuwe vestiging in Edegem, nabij Antwerpen, opereert CADCenter België exclusief voor Siemens PLM Software met als doel om de verkoop van Solid Edge- en Teamcenter Express-producten verder uit te breiden. Deze producten behoren tot de Velocity Series productportfolio welke specifiek zijn ontwikkeld voor de Kleine of Middelgrote Onderneming (KMO).

Naast de verantwoordelijkheid voor de verkoop van Solid Edge- en Teamcenter Express-producten, houdt CADCenter België zich bezig met het adviseren van klanten, het implementeren van de producten, consultancy en trainingen.

Siemens PLM Software is al jaren actief in de Belgische markt. In het land bevinden zich veel grote klanten van de organisatie die werken met Solid Edge. De ontwikkelde PLM-strategie voor KMO's, de Velocity Series, stelt bedrijven uit dit segment in staat om te innoveren. Met de gesloten partnerovereenkomst gaat Siemens PLM Software door met de versteviging van zijn nummer één positie in de internationale PLM-markt.

"De Belgische markt vraagt een persoonlijke ondersteuning van lokale partners", zegt Edwin Severijn, Vice President & Managing Director Benelux bij Siemens PLM Software. "De overeenkomst met CADCenter België draagt hiertoe bij evenals de realisatie van onze groeistrategie binnen de KMO."

"Persoonlijk ben ik blij met deze samenwerkingsovereenkomst in België", aldus Hugo Botter, algemeen directeur CADCenter BVBA. "Siemens PLM Software beschikt over een mooi productportfolio voor de KMO, met name Solid Edge is erg belangrijk voor deze markt. Wij ondersteunen Siemens PLM Software bij de verkoop van de producten met onze kennis en diverse diensten."

(271 woorden)