Ingezonden persbericht


Multifunctionele camera's van Samsung zijn oogverblindend mooi

Samsung i-serie digitale camera's zijn statements in stijl

Delft, 5 juni 2008 ­ Samsung introduceert met de i-serie digitale camera's met stijl. Met de camera's heb je niet alleen de beste foto's bij de hand, maar ook de lekkerste muziek en mooiste videobeelden. Het eigentijdse design maakt van de camera's uit de i-serie een gadget waarmee je gezien wilt worden.

()
Samsung i8
De Samsung i8 is een ultradunne 8 megapixel camera met 3x optische zoom en PMP-multimediatechnologie voor muziek, film en video. Laat je met de World Tour Guide langs de mooiste toeristische hotspots van de wereld voeren. En film in hoge resolutie unieke momenten. Jouw video's worden hoogwaardige YouTube-minidocumentaires in MPEG4- of SVGA-kwaliteit. De Samsung i8 levert goede portretfotografie met Face Recognition en Red Eye Fix. Met Digital Image Stabilization (DIS) en een equivalent van ISO 1600 maak je zelfs met trillende handen in matige lichtomstandigheden de beste foto's en filmopnamen. De Samsung i8 is per direct beschikbaar in de kleuren zwart, wit, roze en blauw voor een verkoopadviesprijs van ¤ 229,- inclusief BTW.

()
Samsung i80
De Samsung i80 is mooi van binnen en van buiten. Deze 'slide open'-camera met 8 megapixels laat een verfijnd staaltje techniek zien. Deze camera heeft een 3 inch groot LCD-scherm waarop direct te zien is wat de i80 in huis heeft. De Samsung i80 is een personal multimedia camera met mp3-speler, SRS-geluidseffecten, text viewer en camcorderfunctie (MPEG-4- en SVGA-formaat). Filmen en fotograferen met een ingebouwde beeldstabilisator en lichtgevoeligheidswaarden tot op 3200 ISO, wordt stijlvol én eenvoudig. De Samsung i80 is per direct beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van ¤ 249,- inclusief BTW.

()
Samsung i100
De Samsung i100 is een high-end camera en een personal multimedia player in een ultracompacte behuizing. De camera heeft een mp3-speler met SRS-geluidseffecten, een text viewer en een World Tour Guide waarmee je overal ter wereld toeristische informatie kunt opvragen. Met zijn krachtige zoomfunctie en Dual Image Stabilization levert deze 10,2 megapixel camera plaatjes van foto's en filmpjes op in heldere kleuren. De Samsung i100 is per direct beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van ¤ 279,- inclusief BTW.

()

Samsung Electronics
Onder het motto 'The future is not to be predicted, but to be created' is Samsung Electronics uitgegroeid tot marktleider op vele gebieden. Variërend van monitoren en LCD-TV's tot mobiele telefoons en geheugenchips. Samsung is een van de snelst groeiende merken ter wereld van de afgelopen vijf jaar. Op dit moment staat Samsung op de 21ste positie van de ranglijst van de meest waardevolle merken in de Interbrand Global Brands top 100. Wereldwijd zijn bij Samsung 150.000 werknemers actief in 134 vestigingen in 62 landen. In 2007 behaalde Samsung Electronics wereldwijd een totale omzet van US$ 103,4 miljard. Samsung Electronics Benelux is met een omzet van meer dan ¤ 1 miljard een van de weinige '1 billion euro companies' in de Benelux. Samsung scoort niet alleen in marktaandelen sterk. Jaarlijks besteedt Samsung bijna 10% van haar omzet aan R&D. Met vijf designcentra over de hele wereld laat Samsung zien dat innovatie om meer dan technologie draait. Samsung laat zich inspireren door de lifestyles van consumenten. De internationale waardering voor de vernieuwende producten is groot. In 2007 won Samsung 26 IF product design awards en 22 Red dot design awards. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen naar 0900 -SAMSUNG (¤ 0,10 p/m) of www.samsung.nl bezoeken.



Ingezonden persbericht