Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Amsterdam, 2 juni 2008

Mail & Female vibrator promoot Sex At The City film in Nederland

Mail & Female, love store van erotische producten voor vrouwen, zal vanaf 10 juni de Hollandse release van Sex at the City: The Movie in de bioscopen promoten met een fikse korting op de enige, echte Rabbit Habit Vibrator. Deze vibrator, bekend als het speeltje van Samantha, is de Sex at the City Vibrator bij uitstek. Deze actie is ontstaan in samenwerking met Paradiso Films, de distributeur van SATC in Nederland. Bij inlevering van een SATC bioscoopkaartje bij Mail & Female kunnen SATC liefhebbers vanaf 12 juni hun nieuwe speeltje met een fikse korting bemachtigen. En genodigden van de première wacht een nu nog geheimgehouden spannende verrassing door Mail & Female.

Voor de aankomende SATC actie levert Mail & Female bewust een vibrator van de beste kwaliteit en zonder weekmakers. Hanni Jagtman (oprichtster Mail & Female): 'Van de Habit Rabbit zijn ook goedkope en slechte namaakkopieen op de markt. Deze bevatten vaak ftalaten (weekmakers). Wij gaan er vanuit dat de SATC-fan een vrouw is, die weet wat er op de wereld te koop is, en net als Samatha alleen het beste voor zichzelf wil. Daarom levert Mail & Female alleen de enige echte Rabbit Habbit, van Japanse kwaliteit. Deze is niet alleen zeer effectief en prettig maar ook 100% veilig'. Mail & Female kreeg vorig jaar enorme media- aandacht voor haar ludieke actie 'Ruil je Vibrator in'. Deze actie had tot doel de betere vibrator te promoten (o.a. zonder weekmakers).

Mail & Female voelt zich zeer vereerd door de samenwerking met de distribiteur van de SATC film in Holland. Mail& Female, ooit begonnen als de eerste mailorder voor en door vrouwen in Europa, bestaat dit jaar precies 20 jaar. 'Dat een prestigeuze vrouwenfilm als deze aansluiting bij ons zoekt, en niet zomaar bij een willekeurige leverancier van seksproducten, ervaren we als een feestelijke erkenning voor ons jubileum van 20 jaar integer vrouwelijk ondernemersschap in deze specifieke business'.

Meer over de actie, de Rabbit Habit en Mail & Female op www.mailfemale.com Meer over de film op www.sexandthecitythemovie.nl

Mail & Female's Rabbit Habit, de enige echte.

---