Ingezonden persbericht


Win een droombruiloft op 08-08-08 bij Sky Radio 101 FM

Zanger Jeroen van der Boom trouwt het bruidspaar

Naarden, 5 juni 2008 | Dé trouwdatum van dit jaar: 08-08-08. Alle trouwlocaties zijn al maanden volgeboekt, maar Sky Radio 101 FM biedt haar luisteraars de allerlaatste kans om op deze datum te trouwen. Het zal een volledig verzorgde droombruiloft worden waarbij zanger Jeroen van der Boom het bruidspaar zal trouwen. Vanaf aanstaande maandag kunnen luisteraars van Sky Radio 101 FM zich aanmelden via skyradio.nl.

Luisteraars van Sky Radio 101 FM maken vanaf maandag 9 juni kans op een geheel verzorgde droombruiloft op de populaire datum 08-08-08. Op deze bijzondere dag trouwt Jeroen van der Boom op luchthaven Schiphol in het bijzijn van de burgemeester van Haarlemmermeer het bruidspaar. Natuurlijk zal zanger Jeroen het bruidspaar ook toezingen! Direct na de huwelijksplechtigheid, waarvoor het bruidspaar maar liefst 101 gasten mag uitnodigen, stappen zij direct op het vliegtuig naar Zuid-Afrika voor een droom honeymoon.

Aanmelden voor 'Win een droombruiloft'
Sky Radio-luisteraars kunnen zich vanaf maandag 9 juni aanmelden via skyradio.nl. Naast het uploaden van een leuke foto van hen beiden, moet aangegeven worden aan welke liedje zij een speciale herinnering hebben.

De Sky Radio-luisteraars waaronder natuurlijk alle vrienden, familie en bekenden van de deelnemers kunnen per sms hun stem uitbrengen. Uit de 101 koppels met de meeste stemmen wordt op 27 juni willekeurig het gelukkige paar getrokken dat op 08-08-08 de volledig verzorgde droombruiloft wint bij Sky Radio 101 FM.

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met 'music that makes you feel good'. Zonder dj's, maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobile streaming, Canal Digitaal op de Astra-satelliet en Digitenne.



Ingezonden persbericht