Ingezonden persbericht


BackupAgent opent vestiging in Polen

Nederlandse leverancier online backupsoftware ziet gunstige perspectieven in Poolse markt

Delft, 5 juni 2008 - BackupAgent, leverancier van online backupsoftware, opent een vestiging in Polen. Met dit nieuwe kantoor kan het bedrijf de lokale Poolse markt beter bedienen. Het Nederlandse BackupAgent ziet in dit land veel kansen liggen op het gebied van online opslag en de bijbehorende software.

Polen heeft een snelgroeiende economie met een groot marktpotentieel. Het land opent bovendien de deur naar de rest van Oost-Europa. Krzysztof Szyszka gaat de Poolse locatie van BackupAgent leiden. Szyszka heeft in het verleden veel ervaring opgedaan in de Poolse IT-markt. Dit deed hij onder andere bij hostingbedrijf Ogicom en systems integrator Vercom.

BackupAgent zal de Poolse markt hoofdzakelijk via resellers gaan bedienen. Zo kan de online backupspecialist eenvoudig een schaalbaar model in de markt introduceren. Uiteraard is de software van BackupAgent er nu ook in een Poolse versie.

"BackupAgent blijft internationaal groeien. Daar is deze nieuwe vestiging wederom een bewijs van", zegt Roland Sars, directeur Sales en Marketing bij BackupAgent. "Ik ben erg trots dat we in korte tijd weer een volwaardige locatie van de grond hebben gekregen en ik heb alle vertrouwen in de toekomst van BackupAgent Polen, in de capabele handen van Krzysztof Szyszka."

"Als ik de Poolse markt bekijk, denk ik dat we met onze software een juweeltje in handen hebben", zegt Krzysztof Szyszka, hoofd van de BackupAgent-vestiging in Polen. "De vraag naar backupsoftware in de Poolse markt neemt zienderogen toe. Met zijn uitgebreide portfolio van online oplossingen voldoet BackupAgent perfect aan deze behoefte. Mede daarom verwacht ik dat deze vestiging een succes wordt."

BackupAgent
Het van oorsprong Nederlandse bedrijf BackupAgent is enkele jaren geleden opgericht en in de afgelopen periode uitgegroeid tot een professionele, internationale organisatie. BackupAgent levert een kant-en-klare oplossing voor automatische online en lokale backup en recovery van bedrijfsdata. Het management van BackupAgent is een combinatie van Delftse innovatie en IT-veteranen. Backup is een vertrouwensproduct en volgens BackupAgent geldt dat net zo goed voor de organisatie achter de oplossing. Om die reden zijn ondersteuning en service voor BackupAgent even belangrijk als productkwaliteit. Dit uit zich bijvoorbeeld in installatie- en onderhoudsservices door gespecialiseerde technici na aanschaf. Maar ook in de mogelijkheid van dagelijkse monitoring van backups. Voor meer informatie: www.backupagent.com.



Ingezonden persbericht