Ingezonden persbericht


Persbericht Motivaction 5 juni 2008

Motivaction een van de 50 best geleide ondernemingen in Nederland

Onderzoeksbureau Motivaction is een van de winnaars van de Deloitte competitie 'Building the Best' en behoort daarmee tot de 50 best geleide ondernemingen in Nederland. Tijdens een feestelijk gala op 4 juni werd onderstreept dat Motivaction en de andere bedrijven uitblinken in financieel management, talentmanagement en inzet van technologie. Piet Hein van Dam, algemeen directeur van Motivaction, zegt: "Ik ben erg blij met deze erkenning voor onze aanpak - wij kiezen ervoor groots te zijn in plaats van groot".

'Building the Best' richt zich - in tegenstelling tot veel andere ondernemersprijzen - op bedrijven in alle industriële sectoren. 'Best geleide onderneming' is een waardering voor de gehele onderneming, en niet uitsluitend voor de ondernemer zelf. De jury kijkt in de beoordeling niet alleen naar omzet of groei, maar vooral ook naar strategie en uitvoering.

"Ik ben trots op de bijzondere manier waarop we Motivaction met meer dan 100 medewerkers vormgeven en ons werk doen", aldus Piet Hein van Dam. "We maken tijd en ruimte voor noodzakelijke vernieuwingen om binnen het vak een voortrekkersrol te kunnen vervullen. Mensen krijgen bij ons de kans zich op hun eigen manier te ontplooien. We weten elkaar met de juiste aansturing en overtuiging te stimuleren om het werk optimaal op onze klanten en op elkaar af te stemmen. Onze klanten ervaren dat in de samenwerking, inhoudelijk en in de relatie."

"Ons doel is te groeien in kwaliteit, zowel op de inhoud als in de samenwerking. Zodat onze klanten volledig kunnen profiteren van alles wat wij in huis hebben."

----------------------------------------


Ingezonden persbericht