Website Nacht van de Ondernemer gelanceerd


GRONINGEN, 20080514 -- Op donderdag 5 juni 2008 wordt op de Hof van Saksen (www.hofvansaksen.nl) in Nooitgedacht de Nacht van de Ondernemer georganiseerd. Dit evenement vormt de feestelijke afsluiting van het project ` Innoveren met ICT'. Onlangs is de website www.nachtvandeondernemer.nl gelanceerd. De website is een voorproefje van de virtuele reis door de wereld van kennis en entertainment, die ondernemers tijdens het evenement gaan maken.

Het project `Innoveren met ICT' is een initiatief van Syntens. Met dit project worden MKB bedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe gestimuleerd en ondersteund op het gebied van ICT. Dit gebeurt door inzet van Syntens-adviseurs en ondersteunende subsidietrajecten. Daarnaast zijn ICT-kennisleveranciers ondersteund en zijn er clusters gevormd. Syntens richt zich daarbij op bedrijven uit de sectoren Industrie, Human Health, Bouw, Creatieve Industrie, Logistiek & Groothandel en Food & Agri.

De doelstellingen van het project zijn inmiddels gerealiseerd en dat is de reden voor deze feestelijke afsluiting. De Nacht van de Ondernemer is niet alleen een feestje, de ondernemers kunnen topsprekers, topentertainment en een verrassend programma verwachten. Innovatie op het gebied van ICT staat ook deze avond centraal, een ideaal moment om nieuwe contacten en ideeën op te doen. Gastheer op deze avond is cabaretier Arno van de Heyden.





Syntens