MaVer en NHTV Breda starten gezamenlijk leerbedrijf op de Bavelse Berg


NHTV start leerbedrijf bij MaVer

BREDA, 20080605 -- Voor het Youth Point, een jongerencentrum binnen het toekomstige evenementencomplex van MaVer, gaat de NHTV internationale hogeschool Breda een leerbedrijf opstellen. Studenten van het tweede tot en met het vierde jaar van deze hogeschool worden hierbij ingezet als echte ondernemers.

De bedoeling is dat het een operationeel zelfstandig draaiende organisatie gaat worden. Dit met ondersteuning en toezicht vanuit MaVer en de NHTV. Door studenten het Youth Point van MaVer te laten runnen blijft het innovatief en inspelen op trends en ontwikkelingen van de doelgroep, dit door een steeds wisselende en doorschuivende groep studenten.

Volgens ir. Sandra van Lohuizen van NHTV is het een unieke kans om als NHTV een leerbedrijf binnen zo'n grootschalig project als het evenementencomplex van MaVer te mogen helpen opstarten. De mogelijkheid om studenten zowel op strategisch, operationeel als uitvoerbaar niveau te laten werken is een sterke aanvulling op hun profiel richting de arbeidsmarkt.

Het Youth Point wordt opgericht voor een doelgroep die aansluit bij de totaal programmering vanuit MaVer. Er zullen hier dan ook verschillende soorten avonden en workshops georganiseerd worden, events die het leerbedrijf "Youth Point" zal gaan bedenken en uitvoeren.





MaVer Holding B.V.