Eperium, e-Commerce specialist, opent vestiging op Curaçao


Kansen voor webdevelopers

MUIDEN, 20080605 -- Vijf jaar na het openen van de eerste buitenlandse vestiging in New Delhi te India opent Eperium (http:/www.eperium.com), e-Commerce specialist, haar tweede buitenlandse vestiging. Ditmaal op Curaçao. De vestiging versterkt de full-service e-Commerce oplossing van Eperium. Vanaf deze zomer kan er door het werken in de verschillende tijdzones 24 uur per dag volledige services worden geboden.

"Eperium krijgt steeds meer wereldwijd opererende klanten. Dit vraagt zeker gezien onze full-service oplossingen een hoge bereikbaarheid en goede kwaliteit van dienstverlening. De vestiging op Curaçao in combinatie met de bestaande vestigingen in Muiden en New Delhi maakt dit 24 uur per dag mogelijk", aldus Gertjan Schaefers, Directeur.

De vestiging zal in augustus operationeel zijn. Het personeel bestaat deels uit lokaal personeel en daarnaast biedt Eperium IT-talenten de mogelijkheid om hun loopbaan bij Eperium op Curaçao te starten en te vervolgen in Nederland. "Inmiddels zijn we volop bezig met de werving van jonge IT-ers. We zoeken JAVA developers en Front-end developers. De bezetting is bijna rond. We hebben nog wel enkele vacatures en verwachten in januari een tweede lichting op Curaçao te verwelkomen. We zoeken nog steeds JAVA- en Front-end developers, geïnteresseerden kunnen kijken op www.eperium.com/curacao", aldus Gertjan Schaefers.

Informatie over Eperium
Eperium is de specialist op het gebied van e-Commerce. Wij combineren ondernemerschap, marketing, technologie en bedrijfsvoering. Onze oplossingen variëren van het ontwikkelen van een webwinkels tot full-service multichannel e-Commerce oplossingen, waarbij integratie van het totale bedrijfsproces tot de mogelijkheden behoren.
Een van de belangrijkste doelstellingen van onze onderneming is 'het ondernemingen zo eenvoudig mogelijk te maken om zaken te doen via het Internet'.

In de markt onderscheidt Eperium zich door haar gedegen e-Commerce markt- en productkennis. Als onderneming die zich 100% heeft gespecialiseerd in e-Commerce, kunnen wij met recht zeggen dat wij kennis van de markt hebben. Hierdoor kunnen wij daadwerkelijk als meedenkend partner onze klanten in hun bedrijfsvoering ondersteunen. Bovendien werken wij als expert op e-Commerce gebied continu samen met onze Development Center in India aan innovaties en koplopende diensten om onze klanten future proof oplossingen te kunnen bieden.