Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam


Uitnodiging tot deelname aan Creativity Meets Business

Op 5 juni, op de 10e verdieping van de Creative Factory (Maashaven Z.Z. 2).

Creativity Meets Business is een vernieuwend en betaalbaar bedrijfsevenement. Zaken doen tussen de traditionele zakenwereld en de creatieve sector staan hier centraal. Creativity Meets Business zal op 5 juni 2008 plaats vinden op de 10e verdieping van de Creative Factory (Maashaven Z.Z. 2).

Creatieve ondernemers uit heel Rotterdam krijgen de kans om elkaar, de traditionele zakenwereld en potentiële opdrachtgevers te ontmoeten. Kortom; jonge en zelfbewuste ondernemers laten aan Rotterdam zien dat creativiteit in de stad een breed draagvlak heeft.

Arleen Events en New Republic Events organiseert namens Pact op Zuid, het OBR, de Kamer van Koophandel en de Creative Factory dit evenement.

De vraag die wij aan u als deelnemer stellen is:

Wat is uw speelstijl?

Creativity Meets Business vraagt van u als speler om uw bedrijf te presenteren via een spel of game. We nemen letterlijk barrières weg door geen stand aan te bieden, maar een plek die u naar eigen wensen kan invullen. CMB bied u een plek, stroom en een brede publiciteit (o.a. eigen plek op website) binnen het traditionele zakenleven in Rotterdam en Nederland.

De kosten van een plek bij Creativity Meets Business zijn afhankelijk van de grootte en de ligging van deze plek, maar zullen tussen de 250,- voor 10 m² en 450,- voor meer zijn.

Aanmelden kan tot 30 april 2008.

Kijk voor meer informatie op www.creativitymeetsbusiness.nl


---

Deelgemeente IJsselmonde, 20-04-2008