Gemeente Oldebroek


College fietst met inwoners door Wezep en Oosterwolde



Dorpsschouw op 5, 16 en 23 juni

In juni stappen collegeleden samen met inwoners van de gemeente en de dorpscontactambtenaar op de fiets voor de dorpsschouw. Samen bekijken zij de leefomgeving in Wezep Noord Oost. Ook de voorzieningen in het dorp kunnen aan bod komen. Denkt u bijvoorbeeld aan accommodaties, activiteiten en het zorgaanbod. Inwoners kunnen zo laten zien welke situaties aandacht vragen en daarover hun mening geven. Na de rondgang volgt een korte nabespreking waarbij de deelnemers van de dorpsschouw alle aandachtspunten op een rij zetten. De dorpsschouw duurt van 19.00 uur tot ongeveer 21.00 uur.

Aanmelden
Met de dorpsschouw kunnen maximaal 20 personen meefietsen. Daarom is het belangrijk dat u zich aanmeldt. Dat kunt u doen met de bon op deze pagina of door een email te sturen naar dorpsambtenaren@oldebroek.nl. Vermeld daarbij uw naam, adres, telefoonnummer en aandachtspunten. Ook kunt u zich telefonisch aanmelden bij uw dorpscontactambtenaar. De dorpscontactambtenaar gebruikt uw aandachtspunten voor het vaststellen van de fietsroute. Alle deelnemers ontvangen na aanmelding een brief met aanvullende informatie. Neemt u bij deelname zelf uw fiets mee?

Data
De dorpsschouw is op:

5 juni in Wezep Noord Oost, dorpscontactambtenaar Jaap Jonkman, telefoon (0525) 638 262 16 juni in Wezep Centrum West, dorpscontactambtenaar Peter Zoombelt, telefoon (0525) 638 237 23 juni in Oosterwolde, dorpscontactambtenaar Frans Hoogenraad, telefoon (0525) 638 288

Aanmelden dorpsschouw

Ja, ik ga mee met de dorpsschouw in:
0 Wezep Noord Oost op donderdag 5 juni
0 Wezep Centrum West op maandag 16 juni
0 Oosterwolde op maandag 23 juni

Naam:..................................................................................

Adres:...................................................................................

Telefoonnummer:..................................................................

Ik wil de volgende aandachtspunten bespreken:

---

U kunt deze bon sturen naar: Gemeente Oldebroek, antwoordnummer 53, 8070 VS Oldebroek. Een postzegel is niet nodig.