Gemeente Aalten


Nieuwbouw dependance Schaersvoorde Dinxperlo

Presentatie voorlopig ontwerp d.d. 5 juni 2008.

Zoals u mogelijkerwijs weet, is de gemeente Aalten druk doende met de planontwikkeling rond de nieuwbouw van de dependance van Scholengemeenschap Schaersvoorde in Dinxperlo. Deze nieuwbouw staat geprojecteerd bij de huidige locatie van basisschool 't Welink. Op dit moment is het zo dat de architect, Factor Architecten uit Duiven, het Voorlopig Ontwerp voor de nieuwbouw van de dependance van Scholengemeenschap Schaersvoorde in Dinxperlo zo goed als gereed heeft. Omdat wij veel waarde hechten aan interactieve beleidsvorming, willen wij graag de direct omwonenden zo vroeg mogelijk in het traject bij de planvorming willen betrekken.

Voor deze direct omwonenden zal er in dat kader een informatieavond plaatsvinden op donderdag 5 juni om 19:00 op de dependance van het Schaersvoorde in Dinxperlo. Factor Architecten zal op dit moment het Voorlopig Ontwerp voor de nieuwbouw van de dependance van Scholengemeenschap Schaersvoorde in Dinxperlo presenteren, waarna er aansluitend de gelegenheid bestaat om hierover met elkaar van gedachten te wisselen.

Uiteraard zijn overige belangstellenden ook welkom op deze informatieavond. Wel zouden wij u er op willen wijzen dat Factor Architecten een soortgelijke presentatie zal verzorgen in de vergadering van de raadscommissie ZOW op 17 juni 2008. Aanvangstijdstip van deze commissievergadering is 19:30.

Indien u van plan bent de informatieavond van 5 juni 2008 te bezoeken, dan verzoeken wij dit aan ons door te geven. Dit kunt u doen door een email te verzenden aan n.jansen@aalten.nl of uw komst telefonisch door te geven (0543-493249). Zou u hierbij tevens willen aangeven met hoeveel personen u van plan bent te komen? Mocht u voor het overige nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met dhr. N. Jansen, beleidsmedewerker Welzijn en Onderwijs. Bereikbaar via de hiervoor genoemde contactgegevens.