Gemeente Bodegraven

Brandgangverlichting

Vindt u dat uw brandgang onvoldoende verlicht is? De gemeente heeft, naar aanleiding van het project `Brandgangverlichting', nog een aantal armaturen met lampje op voorraad, waarvoor u in aanmerking kunt komen.

Een aantal jaren geleden is het project Brandgangverlichting' gestart. In dit project trekken wijkteams en de gemeente samen op om de wijk veiliger te maken door middel van verlichting.

Als u vindt dat u in aanmerking komt voor een gratis armatuur met lampje kunt u contact opnemen met de gemeente Bodegraven. U wordt dan doorverwezen naar een wijkteamlid die zal beoordelen of de betreffende plek aan de voorwaarden voldoet en het algemeen belang dient.

Eén armatuur inclusief één lampje (7 of 9 watt) worden u gratis ter beschikking gesteld door de gemeente. U moet deze zelf aansluiten en ook het stroomverbruik is voor eigen rekening. (De jaarlijkse energiekosten bedragen circa 10,-)

De lampen schakelen automatisch aan / uit met behulp van een ingebouwde lichtsensor. Opgebrande lampjes moet u zelf, op eigen kosten, vervangen.

U kunt via www.bodegraven.nl een gebruiksovereenkomst brandgangverlichting downloaden, invullen en opsturen naar de gemeente. Uw aanvraag wordt dan in behandeling genomen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Theo Hogervorst, tel. (0172) 630 300.