AutoRai

Accenture Technology Solutions kiest voor Opel Corsa ecoFLEX

(6/5/2008)
Het bedrijf Accenture Technology Solutions heeft zijn keuze laten vallen op de Opel Corsa. Het wereldwijde bedrijf voor management consulting, technology services en outsourcing schaft ongeveer vierhonderd Opels Corsa aan. De autoâs worden gespreid over twee jaar aan de medewerkers van Accenture overhandigd.

Accenture heeft inmiddels de eerste tien Opels Corsa in ontvangst genomen. Het personeel kon tijdens de selectieprocedure meebeslissen over de autokeuze. Na een uitgebreide vergelijkingstest met modellen van andere automerken, was de Corsa de populairste keuze onder de medewerkers van Accenture Technology Solutions. âDe keuze viel op de Corsa vanwege zijn looks, de kwaliteit en de uitstekende prijs-kwaliteitverhoudingâ, aldus Maaike van Hemmen, wagenparkbeheerder bij Accenture Technology Solutions. âDe Opels Corsa worden gebruikt om naar klanten in heel Nederland te rijden.â

Business
Accenture Technology Solutions heeft gekozen voor de Opel Corsa 1.3 CDTi ecoFLEX (75 pk/55 kW) met Diesel Partikel Filter. Het gemiddelde brandstofverbruik bedraagt 4,5 liter per honderd kilometer. De geringe CO2-emmissie van 119 gr/km levert de auto het energielabel B op en een BPM-korting van zevenhonderd euro.

âHet gaat om de Business-uitvoering van de Corsa, die Opel speciaal voor de zakelijke markt ontwikkeldeâ, zegt Christiaan Bouman, Account Manager Business to Business bij General Motors Nederland. âDit model is standaard voorzien van een aantal aantrekkelijke, comfortverhogende accessoires zoals cruisecontrol, airconditioning, een radio/cd-speler met de mogelijkheid mp3âs af te spelen, comfortstoelen, een in hoogte verstelbare bestuurderstoel en een stuurwiel dat tevens in de hoogte verstelbaar is.â

Tienmiljoenste Corsa
In de Opel-fabriek in het Duitse Eisenach rolde begin dit jaar de tienmiljoenste Opel Corsa van de productieband. In Nederland heeft de Opel Corsa een vaste plek in de top 3 van de autoverkopen. Die positie dankt hij aan zijn zelfverzekerde design en zijn ruime interieur. Ook de innovatieve benzine- en dieselmotoren, die spaarzaam met brandstof omspringen en het milieu zoveel mogelijk ontzien, spelen een belangrijke rol in de populariteit van de auto. De Opel Corsa is leverbaar vanaf ⬠12.595,-.