Luchtverkeersleider.nl beste site voor personeelswerving

05/06/2008 12:19

Creative Venue BV

Haarlem, 5 juni 2008

Luchtverkeersleider.nl beste site voor personeelswerving

De website luchtverkeersleider.nl is door de bezoekers van InOverheid.nl verkozen tot de beste recruitmentsite binnen de overheid.

De bezoekers van InOverheid.nl, de nieuws- en vacaturesite voor ambtenaren, hebben de site gekozen uit de 15 beste recruitmentsites binnen de overheid volgens de Nationale Monitor Beste Recruitmentsite 2008 van de Intelligence Group.

Nek-aan-nek race

Tot het einde van de verkiezingsperiode was het onbekend wie de winnaar zou worden. Met ruim een kwart van de stemmen ging de winst naar Luchtverkeersleiding Nederland, op de voet gevolgd door Werkenbijhetrijk.nl, die 21% van de stemmen behaalde. De gemeente Amsterdam werd derde met 14% van de stemmen.

InOverheid.nl Congres 'Hoe werf ik de jonge ambtenaar?'

De publieksprijs voor de beste recruitmentsite is vandaag uitgereikt op het InOverheid.nl Congres 'Hoe werf ik de jonge ambtenaar?' in theater Diligentia te Den Haag. Tijdens het congres besprak een aantal deskundigen actuele trends binnen de overheid: vergrijzing binnen de overheid, krapte op de arbeidsmarkt en de steeds groeiende rol van online media in het wervingsproces.

De 15 genomineerde recruitmentsites

Koninklijke Marine

Gemeente Den Haag

Werken bij het Rijk

Koninklijke Landmacht

Gemeente Eindhoven

KLPD

Luchtverkeersleiding Nederland

Koninklijke Luchtmacht

Gemeente Amsterdam

Rijkswaterstaat

Ministerie van Justitie

Dienst Justitiële Inrichtingen

Gemeente Tilburg

Koninklijke Marechaussee

Gemeente Amersfoort

Over InOverheid.nl

InOverheid.nl, onderdeel van VNU Media, is de nieuws- en carrièresite voor ambtenaren en iedereen die geïnteresseerd is in overheidsnieuws en werken bij de overheid.





http://www.inoverheid.nl/congres