Gemeente Echt-Susteren


Verlenging indientermijn subsidieverzoeken

Burgemeester en wethouders van Echt-Susteren hebben besloten éénmalig de subsidietermijn voor het indienen van subsidies in het jaar 2008 te verlengen tot 15 juni 2008. Een aanzienlijk aantal verenigingen heeft de deadline voor het indienen van de verzoeken voor de jaarlijkse subsidieverlening laten verstrijken.

Vanwege het belang van het verenigingsleven voor onze gemeente en vanwege het grote aantal verenigingen dat te laat is, werd de subsidietermijn eenmalig verlengd. Na 15 juni 2008 wordt de subsidietermijn definitief gesloten. De verenigingen die hun subsidieverzoek tijdig (voor 1 mei) hebben ingediend, ontvangen hun subsidie zoals gebruikelijk in de eerste weken van juli. Verenigingen die gebruik maken van de termijnverlenging dienen er rekening mee te houden dat de subsidievaststelling en uitbetaling pas na de vakantieperiode kan plaatsvinden.

Voor vragen over de subsidieverlening en subsidievoorwaarden of voor het opnieuw aanvragen van subsidieformulieren kunt u contact opnemen met de afdeling publiekszaken, telefoon: 0475-478 478.