Ryanair


---

05.06.08

7 Nieuwe Ryanair Bestemmingen Voor Brussel Zuid Charleroi

Gdansk, Fez, Manchester, Marrakech, Riga, Tangiers, Wroclaw

Ryanair, Europa's grooste low fares airline, kondigt vandaag (5 juni) 7 nieuwe bestemmingen aan van haar basis in Brussel Zuid-Charleroi naar Gdansk, Fez, Manchester, Marrakech, Riga, Tangier en Wroclaw. Deze nieuwe lijndiensten starten in oktober en Ryanair verwacht hierop 300.000 passagiers per jaar te vervoeren, hetgeen een totaal aantal Ryanair passagiers op de luchthaven brengt op 2,7 miljoen voor dit boekjaar.

Bij de aankondiging van de 7 nieuwe bestemmingen zei, Wilhelm Hamilton, Ryanair's commercieel directeur Noord Europa:

"De lage tarieven van Ryanair zijn een groot succes in Belgie omdat belgische passagiers niet houden van de brandstoftoeslagen- en de slechte klantenservice van de dure maatschappijen. Dankzij deze nieuwe bestemmingen zal Ryanair 2,7 miljoen passagiers p/j naar en van Brussel Zuid Charleroi vervoeren tegen een fractie van de hoge prijzen die de concurrentie vraagt. De Ryanair passagiers die Belgie bezoeken zullen dit jaar inkomsten ter hoogte van EUR500 miljoen voor de wijde region genereren.

"Enkel Ryanair garandeers de laagste tarieven in Belgie. Indien iemand een lager tarief vind op dezelfde lijndienst van een concurerende luchtvaartmaatschappij, betaald Ryanair het verschil dubbel terug. Ter viering van deze nieuwe bestemmingen geven we 100.000 vluchten ex Brussel Zuid weg voor EUR16,- inclusief taxen. Boek snel op www.ryanair.com want op = op!"


---