Nieuwe Bongo biedt keuze uit verwenarrangementen voor hem bij twintig verschillende wellnesscentra.

Antwerpen, 5 juni 2008 - Bongo, de grootste aanbieder van belevenisbonnen, breidt zijn gamma uit met de Bongo Wellness voor hem. Deze Bongo geeft recht op een verwenbeurt voor één persoon bij één van de geselecteerde wellnesscentra; van een verkwikkende massage met pepermuntextract tot peeling van de rug, gevolgd door effleurage met voedende crème...

De Bongo Wellness voor hem (79,9 euro) bevat een cadeaubon en een boekje met een uitvoerige beschrijving van elk wellnesscentrum, inclusief een routebeschrijving en de contactgegevens. Zo kan de ontvanger zelf een reservering maken bij het wellnesscentrum dat hij kiest. De cadeaubon geldt als betaalmiddel voor het verwenarrangement en blijft geldig tot 28 februari 2010.

De tijd dat wellness een exclusieve vrouwenaangelegenheid was, ligt inmiddels ver achter ons. Een online bevraging van meer dan 11.000 respondenten door Metrixlab in opdracht van Bongo wijst uit dat tweederde van alle mannen wel eens van een wellnessbehandeling geniet. Maar hoe meer mannen werken, hoe minder ze genieten van wellness: mannen met een fulltime job doen maar half zoveel wellnessuitstapjes als mannen zonder werk. Tot de favoriete behandelingen behoren sauna, baden en massages. Verrassend veel vrouwen vinden mannen die aan wellness doen best wel stoer.

De Bongo Wellness voor hem is al de 46ste in het Bongogamma en vervolledigt het rijtje van wellnessgerelateerde belevenisbonnen: Bongo Sauna voor 2, Bongo Relax, Bongo Beauty, Bongo Wellnessweekend en Bongo Body & Wellnessweekend.

Wie zijn of haar vriend, partner of kennis wil verrassen met deze gloednieuwe Bongo kan hiervoor terecht op www.bongo.be, de Bongoshops (in Luik en het shoppingcenter van Woluwe en City2 in Brussel) en ook bij AS Adventure, Connections, Dreamland, Fnac, Fun, Carlson Wagonlit en Uniglobe.

Over Bongo (www.bongo.be)
Bongo is de grootste aanbieder van belevenisbonnen in België. Het bedrijf werd in 2007 overgenomen door de groep Smart & Co, actief in twaalf landen. De groep Smart & Co telt momenteel meer dan driehonderd medewerkers, waarvan er 45 tewerkgesteld zijn in Antwerpen.

Noot voor de pers:
Contact
Ruud Tiebos
T: 03 202 16 60
M: 0497 474 987
E: ruud.tiebos@weekendesk.com

Bijlagen (foto's) zijn eveneens beschikbaar op www.pressreleases.be.