Ingezonden persbericht


Dordts bedrijf levert passen voor bedrijventeams en medewerkers

Multi-Post drie jaar partner van Leontien's Ladies Ride

DORDRECHT - Multi-Post is de komende drie jaar partner van Leontien's Ladies Ride. De Dordtse onderneming levert de organisatie van het fietsevenement voor vrouwen, dat dit jaar in Zwolle, Rotterdam en Den Bosch wordt gehouden, plastic kaarten en tevens de apparatuur om die aan te maken. De leden van de bedrijventeams en alle medewerkers van Leontien's Ladies Ride worden op deze manier voorzien van een eigen identiteit.

"Handig, netjes, maar bovendien een leuk aandenken," aldus organisator Michael Zijlaard. "We hebben gemerkt dat mensen de pasjes van evenementen vaak als aandenken bewaren. Daarom zien we een eigen kaart als een toegevoegde waarde voor ons evenement." Michael Zijlaard en Leontien Zijlaard-Van Moorsel tekenden een overeenkomst in Dordrecht met de broers Michael en Robin Tappij Gielen en Ron Tuinenburg. Tot grote tevredenheid van het Multi-Post-drietal. "We proberen onze product en diensten in een samenwerking als deze op een andere manier onder de aandacht te brengen. Leontien Zijlaard-Van Moorsel is een groot kampioene en in onze optiek één van de beste ambassadeurs die we ons als bedrijf kunnen wensen," aldus Ron Tuinenburg.

Multi-Post is subsponsor van eerste divisieclub FC Dordrecht, supplier van de Bep van Klaveren Memorial en werd eerder dit jaar bovendien supplier van het paardensportevenementen Breda Hippique. Met een samenwerking met Leontien's Ladies Ride zet Multi-Post zijn eerste stappen in de wielersport. Het Dordtse bedrijf kent twee onderdelen. Multi-Post Services verleent diensten op het gebied van print- en mailprojecten en plastic cardproducten. Deze divisie levert ook salarisstroken, meterkaarten, acceptgirokaarten, verkiezingsformulieren en plastic (smart)card productconcepten. Deze gehele dienst kan in service worden geleverd. Multi-Post is marktleider in zijn branche. Alle verwerkingen van geleverde plastickaarten worden uitgevoerd door machines van het gerenommeerde merk Datacard. Deze staan gekoppeld aan geavanceerde laserprinters en couverteermachines van het topmerk PFE.

Multi-Post Systems, het andere onderdeel van de Dordtse onderneming, levert plastickaart personalisatieapparatuur van het merk Datacard en levert tevens postverwerkende machines en postkamermeubelen. Tenslotte behoort het leveren van consultancy ook tot de mogelijkheden.


---