Politie Zeeland


---


W-1147-2008 Twee auto's botsen op elkaar, Vrouwenpolder

Op de Polredijk zijn donderdagmiddag rond 17.15 uur twee personenauto's met elkaar in botsing gekomen.
Een 31-jarige vrouw uit Limburg kwam door nog onbekende oorzaak met haar auto op de verkeerde weghelft en botste op een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 37-jarige man uit de gemeente Veere. De 31-jarige vrouw kwam met de schrik vrij. Haar zoontje van ruim een jaar oud liep bij het ongeval een sneetje op aan zijn gezicht. De 37-jarige man liep schaafwonden op aan zijn gezicht, zijn 34-jarige vrouw liep een kneuzing op aan haar been. Beide auto's raakten bij het ongeval zwaar beschadigd.

Z-1148-2008 Motorrijder botst op auto, Terneuzen
Op de Mr. F.J. Haarmanweg zijn donderdagavond rond 19.00 uur een bestelauto en een motor met elkaar in botsing gekomen.
Een 24-jarige Terneuzenaar wilde met zijn bestelauto linksaf slaan juist op het moment dat hij werd ingehaald door een 21-jarige motorrijder uit Oost-Souburg. De motorrijder botste tegen de linkerzijde van de auto en kwam ten val. Hij is met een gebroken heup overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn motor is total loss, de bestelauto had schade aan de linkerzijde.

W-1149-2008 Vlissinger moet rijbewijs inleveren, Vlissingen
De politie heeft donderdagavond het rijbewijs ingevorderd van een 28-jarige Vlissinger wegens rijden onder invloed van alcohol.
Agenten zagen op de kruising Scheldestraat/Paul Krugerstraat een bromfiets met daarop twee personen door rood licht rijden. De passagier droeg geen helm. Na een korte achtervolging de bromfiets aan de kant gezet waarna beide personen elk met een bekeuring werden beloond. De passagier kreeg een bon omdat hij geen helm op had en de bestuurder, de 28-jarige Vlissinger, omdat hij door rood licht reed. Verder bleek dat hij iets te veel alcohol had gedronken en werd hij meegenomen naar het politiebureau. Daar bleek dat hij ruim 3,6 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs moest hij ter plaatse inleveren. Met een proces-verbaal op zak mocht hij later weer naar huis.