Gemeente Zijpe


2008-05-14 Samen verder werken aan Wonen, Welzijn en Zorg in Zijpe .

Een leven lang vitaal en prettig willen blijven wonen in Zijpe

Op donderdagavond 5 juni 2008 nodigen wij van harte de lokale vrijwilligersorganisaties, vrijwilligers en belanghebbende uit voor een actieve bijeenkomst over Wonen, Welzijn en Zorg.

Eerder hebben wij u laten weten dat wij bezig zijn met de nota Wonen, Welzijn en Zorg voor de gemeente Zijpe. Er is een eerste inventarisatie gemaakt en er is op 15 februari 2008 een bijeenkomst gehouden met de professionele organisaties die uitvoering geven op deze terreinen.

Wij willen graag van u weten wat de Woon, Welzijn en Zorg wensen zijn in Zijpe voor nu en in de toekomst. De wethouders, de heren Ben Blonk en Piet Morsch, willen op 5 juni 2008 hierover graag met u in gesprek.

Doel van de bijeenkomst
Samen actief van gedachte te wisselen over een in te zetten actieprogramma voor de komende jaren, gericht op de doelstelling van de gemeente Zijpe:

Wij willen ouderen en mensen met een beperking in staat stellen om in de eigen woning en woonomgeving zo lang als mogelijk zelfstandig te kunnen functioneren.

Wilt u deelnemen aan deze bijeenkomst, maak dan gebruik van onderstaand formulier om u aan te melden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer K. Spanjaardt 0224
-574224 U kunt uw vraag ook mailen naar: k.spanjaardt@zijpe.nl

De professionele organisaties zijn zeer actief in gesprek geweest over wat er nu is, welke kansen er liggen en wat er verwacht wordt van de gemeente bij het verder versterken en ontwikkelen van Wonen, Welzijn en Zorg in Zijpe.

Impressie bijeenkomst 15 januari 2008


* Inventarisatie concept nota WWZ januari 2008.pdf
* Uitkomsten bijeenkomst WWZ 15 februari 2008.ppt

Aanmelden bijeenkomst Samen 'werken' aan Wonen, Welzijn en Zorg 5 juni 2008