Gemeente Laarbeek


Deze week bij Laarbeeker

Burgerjaarverslag 2007

LAARBEEK Het jaarverslag 2007 van de burgemeester is in de raadsvergadering van donderdag 5 juni overhandigd aan de raadsleden. In het burgerjaarverslag geeft de burgemeester een beeld van gemeentelijke zaken die in 2007 gespeeld hebben. U vindt er informatie over de dienstverlening van de gemeente, burgerparticipatie, ontwikkelingen op maatschappelijk gebied, veiligheid, leefbaarheid, klanttevredenheid en bijzondere gebeurtenissen in Laarbeek. Onder bijzondere gebeurtenissen vallen zeker ook alle evenementen die mede door verenigingen zijn georganiseerd voor Tien jaar Laarbeek, daar wordt speciaal aandacht aan gegeven.

Net als vorig jaar is het burgerjaarverslag ook dit jaar huis aan huis verspreid met de Laarbeeker. Als het goed is, heeft u dan ook een exemplaar in de bus gekregen. Mocht u het echter niet hebben ontvangen dan kunt u op het gemeentehuis een exemplaar afhalen. U kunt ook downloaden middels onderstaande link.

Klik hier om het burgerjaarverslag 2007 te downloaden download

Opmerkingen of suggesties over dit jaarverslag zijn van harte welkom. Mail ze ter attentie van burgemeester Hans Gilissen via e-mail: gemeente@laarbeek.nl.

Klik hier om door te gaan naar Gemeentenieuws