Gemeente Helden

Gemeente Helden op bezoek bij Unisign

Afgelopen week brachten burgemeester Vestjens, wethouder Peter Fleuren en twee medewerkers van de gemeente Helden een bedrijfsbezoek aan het Panningse bedrijf Unisign.

Unisign is uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie met een wereldwijde klantenkring en een jaarlijkse productie omzet van ruim 20 miljoen euro.

Het bedrijf ontstond in 1973 als engineeringbureau dat zich specialiseerde in het ontwerpen van gereedschappen, mallen en speciaalmachines voor voornamelijk verspanende bewerkingen. Begin jaren ´80 ontwikkelden zij het eerste CNC bewerkingscentrum voor boor- en tapbewerkingen. Tegenwoordig is Unisign een probleemoplosser in de metaalverspanende industrie en leveren zij wereldwijd hoogwaardige innovatieve CNC machines

Unisign is een 100% familieonderneming en heeft op dit moment circa 170 medewerkers in dienst. Volgens hun filosofie worden alle producten geheel in eigen beheer ontwikkeld, geproduceerd, geassembleerd en in bedrijf gesteld. Als partner in productiviteit bieden zij daarnaast ook uit eigen beheer vakkundige ondersteuning bij hun klanten.

6-6-2008 12:15