Gemeente Apeldoorn
Burgerjaarverslag 2007 is verschenen

Het Burgerjaarverslag 2007 is verschenen. Tijdens de Politieke Markt gisteravond namen leden van de Gemeenteraad het Burgerjaarverslag 2007 in ontvangst. Volgende week donderdag 12 juni bespreekt de Gemeenteraad het verslag.

In het Burgerjaarverslag geeft burgemeester Fred de Graaf openheid van zaken over het burgemeestersambt, de relatie burger-overheid en de kwaliteit van gemeentelijke dienstverlening. In dit verslag - met de titel 'Kijk eens om je heen' - zet hij de schijnwerper op het vrijwilligerswerk, een factor van betekenis in de Apeldoornse samenleving.
Daarnaast besteedt hij aandacht aan de gemeentelijke dienstverlening via de verschillende 'kanalen' telefoon, balie, brief en internet en aan de internationale contacten met Banda Aceh, Burlington en China. Verder zijn cijfers opgenomen over de klachten en de bezwaar- en beroepschriften, en is een overzicht gemaakt van alle koninklijke en gemeentelijke onderscheidingen die in 2007 zijn uitgereikt.

Het Burgerjaarverslag is verkrijgbaar aan de receptiebalie in het Stadhuis op het Marktplein 1 en digitaal via de gemeentelijke website www.apeldoorn.nl. Op de website is een reactieformulier beschikbaar, waarop lezers hun opmerkingen en suggesties kunnen geven over de inhoud en de vorm van het Burgerjaarverslag.

Einde persbericht.