Ingezonden persbericht


8e8087.jpg

PERSBERICHT

EK en andere sportevenementen live te volgen op Utrecht Centraal CBS Outdoor vertoont sporttoppers op grootste digitale indoor-scherm van Nederland

Amsterdam, 6 juni 2008 -- De komende weken kunnen reizigers op station Utrecht Centraal alle wedstrijden van het EK-voetbal live volgen via het W8-scherm van CBS Outdoor. Ook sportevenementen als de Olympische Spelen, de Tour de France en Wimbledon worden rechtstreeks uitgezonden. De bezoekers van Utrecht Centraal, met 250.000 passanten per dag het drukst bezochte station van het land, blijven via het grootste digitale indoor-scherm van Nederland op de hoogte van het laatste sportnieuws.

Het scherm met een oppervlak van 25 m2 vertoont dagelijks actualiteiten, sport, entertainment en de TMF Superchart, afgewisseld met commercials. Voor het eerst zijn nu ook de verrichtingen van Oranje deze zomer live te volgen, net als sportevenementen als de Olympische Spelen, de Tour de France en Wimbledon.

Stan Thijssen, Manager Product Development & Digital Media bij CBS Outdoor: 'Er staat ons een mooie sportzomer te wachten. We willen niet dat de bezoekers van Utrecht Centraal daarvan iets missen. Daarom hebben we ervoor gekozen alle belangrijke sportevenementen te vertonen. We zetten hiermee weer een stap verder op het gebied van outdoor media.'

Over CBS Outdoor
CBS Outdoor is in Nederland marktleider op het gebied van buitenreclame en stadsmeubilair, zoals abri's en billboards, stationsreclame in vele vormen, bus- en tramreclame en digitale outdoormedia. CBS Outdoor maakt deel uit van CBS Corporation.