HistoFun presenteert de Midsummer walk & dine


DEN HAAG, 20080526 -- Ter gelegenheid van de langste dag van het jaar presenteert HistoFun het voor Den Haag unieke concept van de: Midsummer walk & dine. Wanneer: elke vrijdag en zaterdag in juni om 19 uur. Kosten p.p.: ¤ 59,50 all-in. Reserveren: via de VVV : 070-338 58 00 of reserveringen@denhaag.com (Reserveer tijdig !). Meer informatie: www.histofun.nl

Op elke vrijdag- en zaterdag-avond in juni kan men deelnemen aan deze sfeervolle wandeling door historisch Den Haag. Onderweg worden vier restaurants aangedaan waar genoten wordt van een welkomstdrankje en de drie gangen van het diner. Tussendoor - tijdens het wandelen- worden verhalen verteld over de oude midzomer rituelen die vroeger rond de zonnewende uitgevoerd werden om de terugkeer van de zon te verzekeren en de duistere krachten af te weren.
De deelnemers worden meegevoerd naar het verleden op deze zomeravonden rond 21 juni. Zij ervaren de mystiek van de zonnewende en van middeleeuws Den Haag terwijl de schemering langzaam maar zeker zal invallen. Een bijzondere ervaring.