Ingezonden persbericht


Persbericht

Heder verzorgt het tweede optreden van Het TalentenJacht

Leiden - Zaterdag 7 juni zal de tweede ronde van Het TalentenJacht plaatsvinden. De band die deze keer het Leidse publiek zal vermaken is Heder. Deze band zal per boot diverse terrassen in Leiden aandoen. De optredens vinden plaats van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Het TalentenJacht is een bandwedstrijd waarbij de diverse bands per boot door de grachten van Leiden zullen varen en zich zo op een originele manier aan het publiek kunnen presenteren. Bij het terras van Annie's Verjaardag zullen de bands beoordeeld worden door een vakkundige jury. Kwaliteit van de performance staat voorop.

De band Heder maakt aanstekelijke en pakkende popmuziek. Vrolijke melodieën en strakke ritmes zorgen voor een helder eigen geluid. De nummers van Heder roepen bij het publiek een gevoel van herkenning op. De muziek ligt namelijk erg lekker in het gehoor, maar nooit voor de hand! Kijk voor meer info over heder op www.heder.nl.

CTV Zuid-Holland

CTV Zuid-Holland stelt zich ten doel nieuwe culturele recreatieve activiteiten te initiëren en producten te ontwikkelen die een bijdrage leveren aan de culturele en toeristische ontwikkeling van Zuid-Holland. Het TalentenJacht is één van deze activiteiten en wordt georganiseerd door Prokwadraat-Groepswijzer.

CTV Zuid-Holland brengt met 'Het TalentenJacht' vraag en aanbod bij elkaar door te zorgen voor een drijvend podium waar diverse talentvolle muziekgroepen hun kunsten kunnen vertonen aan een divers nieuw publiek. Uit de 10 deelnemende bands wordt door een deskundige jury een keus gemaakt. De winnaar mag een optreden verzorgen op het hoofdpodium tijdens het Rapenburgfestival.

Contactgegevens:
Prokwadraat, Frank van Leeuwen

Email: info@prokwadraat.nl

Internet: www.hettalentenjacht.nl

Telefoon: 071-5233485


---- --