Partij van de Arbeid

Nederland sterk, groen en sociaal in Europa!

21-05-2008 03:03

U bent van harte uitgenodigd voor een grote Europamanifestatie, op 7 juni in Maastricht. PvdA-europarlementariërs laten zien wat in Europa is bereikt en er zijn verschillende politieke workshops. Naast de europarlementariers zullen vele andere PvdA-prominenten acte de presence geven.

Tijdens de Europadag is er ook ruime aandacht voor de succesvolle grensoverschrijdende samenwerking in Limburg en Noord-Brabant. Met o.a. Lilianne Ploumen, Jan Pronk, Steve Stevaert, Han Noten, Marije Laffeber, Monica Sie en Said El Khadraoui. De bekende Limburgse muziekformatie 'Neet Oet Lottum' sluit de manifestatie af. De toegang is gratis!

Lokatie en aanmelden
De Europadag vindt op 7 juni plaats, van 12.00 tot 18.00 uu, in Theater 'La Bonbonnière', Achter de Comedie 1 in hartje Maastricht. Het theater is vanaf NS-station Maastricht te voet bereikbaar. Deelnemers kunnen zich aanmelden via telefoonnummer 0900-9553. Vermeld bij aanmelding reserveringsnummer 5572. U ontvangt voorafgaand aan de bijeenkomst een bevestiging van deelname.

Lees het volledige programma >