Toppers uit de sportwereld op Open Dag van Open Universiteit

26/05/2008 09:50

Open Universiteit Nederland

Tijdens de landelijke Open Dag op zaterdag 7 juni 2008 zullen in zeven studiecentra van de Open Universiteit coryfeeën uit de sportwereld aanwezig zijn. Zij vertellen wat er komt kijken bij het leveren van een topprestatie en wat je ermee kunt bereiken. Deze principes gelden zowel voor sport als studie. Een academische opleiding volgen vergt ook veel planning, zelfdiscipline en inzet, maar biedt ook kansen voor zelfontplooiing en carrière.

Topsporters vertellen

In zeven van de vijftien studiecentra zullen coaches en topsporters hun verhaal doen. Zo komt Hans van Breukelen naar studiecentrum Eindhoven en Parkstad Limburg, Arnold Vanderlyde naar Amsterdam, Jacco Eltingh naar Zwolle, Harm Wiersma naar Groningen, Bart Veldkamp naar Den Haag, Gerard Kemkers naar studiecentrum Utrecht en Freddy Wennemars naar Enschede. Een inspiratie voor iedereen die met een studie aan de Open Universiteit een topprestatie ambieert.

Informatiemarkt

Tijdens de Open Dag is in alle studiecentra een informatiemarkt waar belangstellenden kennis kunnen maken met de Open Universiteit, de faculteiten, en de studie- en de tentamenmogelijkheden. Voorlichters, docenten en studenten zijn aanwezig om antwoorden op vragen te geven. De informatiemarkt is van 11.00-15.00 uur. Voor alle bezoekers van de Open Dag ligt een kennisvoucher klaar die recht geeft op 100 euro korting op een cursus of opleiding.

Wie 7 juni niet kan komen, is uiteraard op andere dagen welkom. Bij de Open Universiteit is het namelijk iedere dag Open Dag.

Meer informatie staat op www.ou.nl.





http://www.ou.nl