Spinoza Koppelrun loop mee voor het Ronald McDonaldhuis

LEEUWARDEN, 20080531 -- Op zaterdag 7 juni a.s. organiseert Eetcafé Spinoza in samenwerking met A.V. Lionitas voor de negende keer de Spinoza Koppelrun. Dit is een loop door de historische binnenstad van Leeuwarden over 10 ronden van elk 750 meter. De route is als volgt: Eewal, Slotmakerstraat, Speelmanstraat, Kleine Hoogstraat, Gouverneursplein, Hofplein (keerpunt bij boom) en weer terug naar de Eewal.


Een koppel bestaat uit twee lopers die beurtelings een ronde lopen. De loop is voor zowel wedstrijdlopers als recreanten. Iemand alleen? Er kunnen bij de inschrijving koppels worden gemaakt! (Iedereen neemt deel voor eigen risico). Start en wissels zijn voor Eetcafé Spinoza.

Voorafgaande aan de Koppelrun is er een speciale kinderloop (geen koppels). De jeugd van 0 t/m 10 jaar loopt 1 rondje en van 11 t/m 14 jaar lopen 2 rondjes. Start van deze speciale kinderloop is om 14.30 uur.

Voor de koppels is de start om 15.00 uur voor Eetcafé Spinoza (Eewal) waar tevens de wisselplaats en de finish is. De inschrijving vindt plaats in Eetcafé Spinoza vanaf 13.00 uur alwaar men zich ook kan omkleden (er zijn geen douches). Vooraf inschrijven is mogelijk via info@eetcafespinoza.nl. Het inschrijfgeld is ¤ 5.00 per persoon. Voor de jeugd is het ¤ 2,00 per kind.

De opbrengst van deze loop gaat in zijn geheel naar het Ronald McDonaldhuis in Leeuwarden. Het is de bedoeling zoveel mogelijk mensen te laten lopen voor dit goede goed!

Voor het eerste mannenkoppel, het eerste dameskoppel en het eerste gemengde koppel is er een prijs beschikbaar (dinerbon te besteden bij Eetcafé Spinoza). Iedere deelnemer krijgt een leuke herinnering in de vorm van een uniek T-shirt. Voor de kinderen zijn er bekers te winnen. Voor elke deelnemer de eeuwige roem en dank namens het Ronald McDonaldhuis Leeuwarden.




Ingezonden persbericht