Artis

Amsterdam, 6 juni 2008

Persbericht

Artis ZOOmeravonden van start met unieke programmering

Deze zomer is Artis weer elke zaterdagavond in juni, juli en augustus tot zonsondergang open. Zaterdag 7 juni gaat de eerste ZOOmeravond van start, met o.a. een optreden van singer-songwriter Blaudzun. Elke ZOOmeravond is er een gevarieerd programma met vele unieke `kijkjes achter de schermen' en speciale activiteiten voor jong en oud, theater en live muziek, waaronder een exclusief live-optreden van Spinvis.

De ondergaande zon, een rijk gevulde picknickmand, muziek, theater en tal van andere activiteiten. Dit zijn allemaal ingrediënten van de Artis ZOOmeravonden. Een beproefd recept, want Artis organiseert deze bijzondere avonden al een aantal jaren op rij. Elke Artis ZOOmeravond is een unieke beleving, want het programma is zeer divers. Van boomklimmen met de hoveniers van Artis tot een kijkje bij de leeuwenvangkooi en speciale verhalen van de dierverzorgers van olifanten tot insect. In het Planetarium kunnen bezoekers meereizen met een spacetrip, die door het gebruik van de speciale apparatuur een indrukwekkende belevenis is. Vaste elementen van de ZOOmeravonden zijn verder het schminken, een gratis familiespeurtocht en diverse rondleidingen. De live-muziek, theateroptredens en de speciale kinderactiviteiten wisselen per ZOOmeravond.

Artis is dagelijks geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur, maar tijdens de ZOOmeravonden op zaterdag in juni, juli en augustus tot zonsondergang. De ZOOmeravondenprogrammering gaat van start vanaf 18.00 uur. Meer informatie over het volledige programma van de ZOOmeravonden op www.artis.nl.
Bekijk het complete ZOOmeravondprogramma