Gemeente Harenkarspel


Sportieve brandweeractiviteiten in Warmenhuizen

Zaterdagmiddag 7 juni en maandagavond 9 juni om 19.00 uur organiseert brandweerpost Warmenhuizen twee sportieve activiteiten voor kinderen en de brandweer zelf.

Zaterdag om 13.30 uur mogen de kinderen uit groep 7 en 8 van de vier basisscholen uit het zogeheten verzorgingsgebied van Brandweerpost Warmenhuizen met elkaar de strijd aanbinden in sportieve brandweer spelen, waarbij natuurlijk het nodige water wordt gebruikt. kinderspelen

De vier scholen die hier aan deelnemen zijn; Basisschool Sint Barbara uit Tuitjenhorn, Basisschool Theresia, Basisschool Sint Vincentius en OBS Torenven uit Warmenhuizen. Dit spektakel vindt plaats in het park bij De Baan in Warmenhuizen.

Maandagavond om 19.00 uur is het de beurt aan brandweer Schagen, Callantsoog, Dirkshorn, Schagenbrug en Warmenhuizen. Met ploegen, bestaande uit 5 mannen en 5 vrouwen, zullen ze op verschillende locaties in Warmenhuizen onderling de sportieve strijd aangaan voor de Cor Mooij beker. Ook bij deze wedstrijd wordt water gebruikt.

Gemeentehuis :
Oostwal 2,
1747 EZ Tuitjenhorn
Postbus 10,
1749 ZG Warmenhuizen
Telefoon 0226-396600