Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

'Miljonair' helpt voetbalvrouwen in Bern met speciale taalgids

Amsterdam, 6 juni 2008- Het glossy magazine 'Miljonair' start zaterdag 7 juni met een online talengids voor onze voetbalvrouwen in Bern. Elke dag verschijnt op de website www.miljonair.nl/taalgids een nieuwe, handige zin die met een druk op de knop te horen is in het 'Berns'.

Taalgids voor voetbalvrouwen
De 'taalgids voor voetbalvrouwen' komt na het plotselinge succes van de Voetbalvrouw van het Jaar verkiezing, waarop Nederlanders hun stem kunnen uitbrengen via de website van het magazine. In drie weken tijd stemden al meer dan 18 duizend Nederlanders op hun favoriete voetbalvrouw. De stemactie gaat door tot aan de finale van Euro 2008, op 29 juni. Miljonair hoofdredacteur Onno Aerden zal de winnares daags na de actie persoonlijk op de hoogte brengen, en uitnodigen voor een huldiging op The Miljonair Summer Fair, eind augustus in het Noordwijkse hotel Huis ter Duin. "We ontwikkelen nu een spectaculaire bokaal: Ik weet zeker dat de winnares die met trots op de haard plaatst," aldus Aerden.

Voetbalvrouwen op de cover
Miljonair ontwikkelde de actie samen met digitaal bureau Kong Amsterdam. Voetbalvrouwen spelen ook een belangrijke rol in de papieren editie van Miljonair die nu in de winkel ligt. In die editie staat een uitgebreide fotoshoot en een groepsinterview met de voetbalvrouwen Sylvie van der Vaart (van Rafael), Winonah Leefland (van Nigel de Jong), Charlotte-Sophie Zenden (van Johnny Heitinga) en Cristel van Rijn (van Joris Mathijsen).

Kijk op www.miljonair.nl/taalgids voor meer informatie.



Ingezonden persbericht