Ingezonden persbericht


>Amersfoort: 4 juni 2008

AANKOMEND WEEKEND

PLAY-OFFS EREDIVISIE GEMENGD PROFTENNIS

Leimonias, Popeye Gold Star, De Manege en Amstelpark zijn de finalisten van de play-offs Eredivisie gemengd proftennis, die 7 en 8 juni plaatsvinden op het park van Popeye Gold Star in Amsterdam. Amstelpark, de oorspronkelijk nummer vijf in de voorlopige eindstand, neemt de plaats in van TC Groenekan die zich vorige week heeft teruggetrokken uit de competitie en daarmee reglementair op de achtste en laatste plaats eindigt.

Gisteren heeft Amstelpark de KNLTB laten weten geen representatieve ploeg beschikbaar te hebben gekregen en daarom heeft de ploeg de partijen opgegeven. Dit betekent dat zaterdag 7 juni één halve finale wordt gespeeld: Popeye Gold Star tegen HIN/De Manege. Leimonias heeft door de opgave van Amstelpark een walkover naar de finale. De ploeg speelt zondag in de finale tegen de winnaar van de ontmoeting tussen Popeye Gold Star en HIN/De Manege.

De aanvangstijd op zowel zaterdag 7 als zondag 8 juni is 11.00 uur. De winnaar van de play-offs mag zich een jaar lang landskampioen noemen. ALTC Popeye Gold Star is de regerend kampioen van 2007.