Oranjewoud


Eerste hulp bij kleine (rest)verontreinigingen met nieuwe mobiele injectieunit

Na de uitvoering van een (grond)sanering blijven er regelmatig restverontreinigingen achter. Ook zijn er locaties met een verontreiniging van beperkte omvang. Het installeren van een volledig in situ systeem is in deze gevallen vaak kostentechnisch niet aantrekkelijk. Daarom heeft HMVT speciaal voor deze situaties een mobiele injectie-unit ontwikkeld, waarmee snel 'eerste hulp bij (rest)verontreinigingen' kan worden verleend.

Mobiele injectie-unit
De mobiele injectie-unit is direct inzetbaar voor een veelheid aan technieken. De unit wordt achter de auto gehangen en kan na aankomst op de locatie direct worden ingezet.

De unit is selfsupporting en kan worden gebruikt voor:
· de injectie van nutriënten;

· het stimuleren van aërobe en anaërobe afbraak (o.a. voor ons ENNA concept;

· chemische oxidatie en chemische reductie;
· bodemluchtextractie.

Pilot
Ook voor de uitvoering van pilotsaneringen is deze injectie-unit ideaal. Om te testen of een techniek - bijvoorbeeld het stimuleren van de biologische afbraak of chemische oxidatie - werkt, kan met deze unit snel en voordelig een antwoord uit de praktijk worden verkregen.

Voordelen
De mobiele injectie-unit is selfsupporting en kan zonder hoge aan- en afvoerkosten direct op uw locatie worden ingezet. Dit maakt hem zeer geschikt voor de aanpak van restverontreinigingen, locaties met weinig werkruimte, verontreinigingen van een beperkte omvang en pilotsaneringen.

Meer informatie?
Neem contact met ons op om te horen wat wij voor uw locatie kunnen doen.

zie ook www.ennasanering.nl .