Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District Oosterhout 07/06

OOSTERHOUT NB, 7 juni 2008

Agenten houden man aan na belediging

SPRANG-CAPELLE: Bij een evenemententent aan de Akkerwinde is vrijdagavond rond 23:00 uur een 18-jarige inwoner van Sprang-Capelle aangehouden. De man vond het nodig om surveillerende agenten uit te schelden voor kankerwouten. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Na het afleggen van een verklaring is hij heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Fietser onder invloed aangehouden

OOSTERHOUT: Een 20-jarige inwoner van Oosterhout is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden. Rond 01:15 uur reed de man dronken op zijn fiets, waarbij hij een rood verkeerslicht negeerde. Een automobilist moest stevig remmen om een aanrijding te voorkomen. Ook een agent moest vol op de rem van zijn dienstauto trappen. De agenten herkenden de fietser van een voorval eerder op de avond, waarbij zij hem gewaarschuwd hadden toen hij op straat had gelegen. Na de bijna aanrijdingging de Oosterhouter er vandoor, maar kon korte tijd later worden aangehouden. Een ademanalyse wees uit dat hij driemaal de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd. Na verhoor is hij heengezonden.

Oosterhouter met harddrugs aangehouden

DONGEN: Zaterdagmorgen heeft de politie aan de Bolkensteeg een 21-jarige inwoner van Oosterhout aangehouden. Surveillerende agenten zagen hem in zijn auto rijden, terwijl het bekend was dat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Later werden er ook acht bolletjes harddrugs en een weegschaaltje in zijn auto gevonden. De drugs en de weegschaal zijn in beslag genomen. De Oosterhouter is in verzekering gesteld.

Auteur: Henk Snepvangers