Ingezonden persbericht


Expositie diorama's Louk van Kooten

Vijf werken worden gepresenteerd in een showroom vol exclusieve SUV's.

ALMELO 7 juni 2008 - Wat is de overeenkomst tussen de diorama's van kunstenaar Louk van Kooten en de bijzondere SUV's uit de collectie van 't Wagenhuys? De diorama's zijn stuk voor stuk unieke werken en van de SUV's die Autdoor importeert voor haar relaties rijden er vaak ook maar een of twee in Nederland. Autdoor SUV biedt de kopers van een SUV in de maand juli 2008 een diorama aan uit de collectie van Louk van Kooten.

Aan het woord kunstenaar Louk van Kooten: "Het is heel bijzonder dat ik mijn werken nu eens in een heel andere omgeving zie hangen dan ik gewend ben. Normaal gesproken hebben ze een leuk plekje in onze galerie aan de Walstraat in het centrum van Enschede.". Een diorama is een schilderij waarbij door diepte een extra dimensie wordt toegevoegd. Nogmaals aan het woord Louk van Kooten: "Ik miste bij het maken van schilderijen en foto's vaak de emotie. Door er enkele objecten aan toe te voegen en diepte te geven aan het werk bleek die emotie wel over te komen.".

Autdoor is gevestigd in Almelo en is gespecialiseerd in exclusieve SUV's. Autdoor levert bijvoorbeeld de GMC Acadia, Mazda CX9, Buick Enclave, Chevrolot Suburban, Ford Escape Hybrid, Ford Edge en de Infiniti FX. In de showroom van Autdoor vindt u naast de werken van Louk van Kooten ook een fraaie collectie emaille reclameborden, antieke brandstofponpen en USA gadgets.

De werken van Louk van Kooten vindt u op de site 3dschilderij.biedmeer.nl en de modellen van Autdoor SUV vindt u op www.autdoor.nl.


---- --