MDS-ers terug naar de Ruwenberg


Veertigjarig jubileum Middelbare Detailhandelsschool

's-HERTOGENBOSCH, 20080211 -- De Middelbare Detailhandelsschool, kortweg de MDS, zou dit jaar 40 jaar bestaan. Ter gelegenheid daarvan hebben een aantal oud-leerlingen en leraren (onder andere Guido van Elk en Marijn de Boer) het idee opgepakt om op zaterdag 7 juni 2008 op de Ruwenberg een bijeenkomst te organiseren die in het teken staat van netwerken, `masterclasses' en terugblikken. De verwachting is dat het voor velen meer een reünie zal zijn.

Oproep

Alle oud leerlingen van de Middelbare Detailhandelsschool op de Ruwenberg in Sint-Michielsgestel en oud leerlingen van de 'Hervensebaan' in 's-Hertogenbosch worden verzocht hun naam op te geven via de website www.mdsplus.nl. Dan ontvangen die oud-leerlingen een persoonlijke uitnodiging voor het bijwonen van de 40-jarige jubileumbijeenkomst op zaterdag 7 juni.

De Middelbare Detailhandels School terug naar de Ruwenberg

De MDS heeft in de afgelopen 40 jaar heel wat succesvolle ondernemers in Brabant voortgebracht. Oud-leerling van de 40-jarige Middelbare Detailhandelsschool, dat betekent dan ook wel iets.
`Studenten van de MDS in Sint-Michielsgestel en/of Den Bosch hebben nu eenmaal een bepaalde band met elkaar. Op goedbezochte reünies in het verleden is gebleken dat die verbondenheid nog steeds bestaat en blijvend is. Dit vormt een geweldig potentieel om een kennisnetwerk van vooral ondernemende mensen uit te bouwen, en dat gaat verder dan alleen gezelligheid', aldus Guido van Elk.

De bijeenkomst op de Ruwenberg staat vooral in het teken van onderling netwerken en mogelijk ook van elkaar te leren. Leren van successen en van op je bek vallen, maar ook met een glas in de hand dierbare herinneringen ophalen.
De contouren van de middag en avond staan inmiddels vast, een mooie mix van ontmoeten, inspiratie en vooral feest, want ook daar waren de MDS-ers altijd goed in.





Ingezonden persbericht