GVB


Win een bus bij Duurzaam Amsterdam

4 juni 2008

miniatuurbus

In de stand van GVB op de manifestatie Duurzaam Amsterdam, kunt u een miniatuurbus winnen! Kom zaterdag 7 juni duurzaam naar de Beurs, neem het openbaar vervoer.
Beleef een duurzame dag
In de Beurs en op het beursplein is zaterdag van alles te zien en te doen. U kunt uw licht opsteken bij jonge energie-experts, de nieuwste trends oppikken bij de spetterende modeshow op dé duuurzame catwalk van Nederland, u kunt uw eigen snacks bij elkaar bewegen of fietsen en nog veel meer.

Poster Duurzaam Amsterdam Duurzame bus
In de stand van GVB in de Beurs kunt u met een prijsvraag uw eigen bus winnen. Een miniatuur van de nieuwste bus waar GVB er in het groot veertig van heeft gekocht. Een dieselbus, maar dan wel een milieuvriendelijke.
De bus heeft de nieuwste motortechnologie waar alle schadelijke stoffen tot een minimum worden uitgefilterd. Uit TNO onderzoek is gebeleken dat deze bussen minstens zo vriendelijke voor het milieu zijn als aardgasbussen.

Wist u trouwens dat alle andere bussen van GVB roetfilters hebben? En dat de trams en metro's rijden op groene stroom, stroom opgewekt uit afvalverbranding? Dus u kunt rustig in het openbaar vervoer stappen.

GVB is sponsor van Amsterdam Duurzaam. Meer info www.amsterdamduurzaam.nl